Promovam firme de prestari servicii
Ingrijire de Calitate pentru Seniorii Din Ploiesti

Ingrijirea Batranilor la Ploiesti: Top 10 Firme cu Servicii de Calitate

Îngrijirea persoanelor în vârstă este o preocupare importantă pentru familiile din Ploiesti și din întreaga Românie. Cu un număr tot mai mare de oameni în vârstă care au nevoie de asistență și îngrijire specializată, este esențial să cunoaștem opțiunile disponibile pentru a le oferi cea mai bună atenție posibilă. În acest articol, vom prezenta top 10 firme din Ploiesti care oferă servicii de îngrijire pentru bătrâni, precum și modalități de a lăsa recenzii și de a obține publicitate pentru afacerile lor.

1. Casa de Bătrâni „Senior’s Haven”

 • Descriere: „Senior’s Haven” oferă servicii de îngrijire pentru bătrâni într-un mediu cald și familial. Cu personal calificat și experimentat, această casă de bătrâni oferă asistență medicală, socială și recreativă.
 • Recenzie Google: „Experiența mea cu Senior’s Haven a fost foarte pozitivă. Personalul este dedicat și îngrijitor. Tatăl meu se simte în siguranță și fericit aici.”

2. Centrul de Îngrijire „Golden Years”

 • Descriere: „Golden Years” este un centru de îngrijire cu peste 15 ani de experiență în îngrijirea bătrânilor. Această instituție oferă servicii personalizate de calitate, inclusiv terapie fizică și activități recreative.
 • Recenzie Google: „Echipa de la Golden Years este incredibilă. Bunica mea primește îngrijire excelentă și se simte ca acasă aici.”

3. Servicii de Îngrijire la Domiciliu „ElderCare”

 • Descriere: „ElderCare” oferă servicii de îngrijire la domiciliu pentru bătrânii care doresc să rămână în confortul propriului cămin. Ei oferă asistență la curățenie, gătit și îngrijire personală.
 • Recenzie Google: „ElderCare a fost o alegere excelentă pentru familia noastră. Bunica noastră primește îngrijire excelentă în propria ei casă.”

4. Casa de Bătrâni „Sunrise Senior Living”

 • Descriere: „Sunrise Senior Living” este o comunitate de bătrâni de renume, oferind o gamă completă de servicii de îngrijire. Aici, bătrânii beneficiază de îngrijire medicală de calitate și activități recreative.
 • Recenzie Google: „Sunrise Senior Living oferă o experiență excepțională pentru bătrâni. Mă simt norocos că am ales acest loc pentru mama mea.”

5. Centrul Medical „Bătrâni Sănătoși”

 • Descriere: Acest centru medical oferă servicii medicale specializate pentru bătrâni, inclusiv consultații geriatrice, terapie fizică și kinetoterapie.
 • Recenzie Google: „Personalul de la Bătrâni Sănătoși este dedicat și cunoaște nevoile bătrânilor. Tatăl meu primește aici cea mai bună îngrijire.”

6. Centrul de Îngrijire „Bucuria Senioarelor”

 • Descriere: „Bucuria Senioarelor” oferă îngrijire de lungă durată pentru bătrâni cu diverse nevoi medicale. Aici, se pune accent pe confort și calitatea vieții.
 • Recenzie Google: „Centrul de Îngrijire „Bucuria Senioarelor” a fost o alegere excelentă pentru familia noastră. Bunica noastră se simte fericită și iubită aici.”

7. Asistență Domiciliară „Seniors’ Comfort”

 • Descriere: „Seniors’ Comfort” oferă asistență la domiciliu pentru bătrâni în Ploiesti și împrejurimi. Ei oferă servicii de îngrijire personală și gătit.
 • Recenzie Google: „Echipa de la Seniors’ Comfort este minunată. Bunica mea primește îngrijire excelentă și se simte în siguranță.”

8. Casa de Bătrâni „Veselie și Apreciere”

 • Descriere: Această casă de bătrâni oferă o atmosferă prietenoasă și caldă, cu servicii de îngrijire personalizate pentru fiecare rezident. Aici, se organizează activități recreative și evenimente speciale.
 • Recenzie Google: „Mama mea se simte minunat la Veselie și Apreciere. Personalul este extraordinar, iar serviciile sunt de calitate.”

9. Asistență Medicală „ElderHealth”

 • Descriere: „ElderHealth” oferă servicii medicale specializate pentru bătrâni, cu un accent pe prevenție și tratament. Aici, bătrânii primesc îngrijire medicală de înaltă calitate.
 • Recenzie Google: „ElderHealth este locul unde mama mea primește cea mai bună îngrijire medicală. Suntem foarte mulțumiți.”

10. Servicii de Îngrijire „Casa Bunicilor”

 • Descriere: „Casa Bunicilor” este o opțiune excelentă pentru bătrânii care doresc să trăiască într-o casă de bătrâni familială și prietenoasă. Aici, se oferă îngrijire personală și asistență medicală.
 • Recenzie Google: „Casa Bunicilor este un loc minunat pentru cei dragi. Bunicul meu se simte acasă și fericit aici.”

Pentru a lăsa recenzii pentru aceste firme și pentru a afla mai multe detalii, vă invităm să vizitați site-ul nostru partener, https://promovareafaceri.ro. Aici, puteți găsi mai multe informații despre aceste servicii de îngrijire pentru bătrâni și puteți lua legătura cu firmele pentru a discuta despre opțiunile disponibile.

Îngrijirea bătrânilor este o responsabilitate importantă, iar alegerea celei mai bune opțiuni pentru cei dragi poate face o diferență semnificativă în calitatea vieții lor. Vă încurajăm să explorați aceste firme și să lăsați recenzii pentru a ajuta alți oameni să facă alegeri informate pentru îngrijirea bătrânilor lor în Ploiesti.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Da click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 5 / 5. Voturi: 577

Niciun vot până acum, evaluează pagina !