Promovam firme de prestari servicii
Masaj si Recuperare in Ploiesti
Treatment. Cropped image of male patient lying down with female physiotherapist performing some stretch exercises on mans leg

Masaj și Recuperare în Ploiești: Top 10 Firme Recomandate

Masajul și recuperarea fizică sunt componente esențiale ale menținerii sănătății și bunăstării noastre. Ploieștiul oferă numeroase opțiuni pentru servicii profesionale de masaj și recuperare, fie că aveți nevoie de relaxare sau de ajutor în recuperarea după o accidentare sau stresul zilnic. La Servicii Ploiești, vă prezentăm cele mai bune 10 firme din oraș, unde veți găsi servicii de masaj și recuperare de înaltă calitate.

1. Centrul de Masaj Relaxarium

 • Descriere: Centrul de Masaj Relaxarium oferă o gamă largă de masaje de relaxare și terapeutice. Terapeuții lor experimentați vă vor ajuta să vă eliberați de stres și să vă recuperați.
 • Review Google Maps: ⭐⭐⭐⭐⭐ „Am fost în căutarea unei experiențe de masaj relaxant și Relaxarium a fost perfect. Terapeuții lor sunt excepționali.”

2. Clinica de Recuperare PhysioCare

 • Descriere: Clinica de Recuperare PhysioCare oferă servicii de recuperare fizică și kinetoterapie. Ei sunt specializați în ajutorul pacienților în recuperarea după leziuni sau intervenții chirurgicale.
 • Review Google Maps: ⭐⭐⭐⭐⭐ „PhysioCare a fost o parte crucială a procesului meu de recuperare după o operație. Personalul lor a fost dedicat și profesional.”

3. Centrul de Terapie Alternativă Harmony

 • Descriere: Centrul de Terapie Alternativă Harmony oferă masaje terapeutice, reflexoterapie și terapie craniosacrală. Ei vizează restabilirea echilibrului și bunăstarea generală.
 • Review Google Maps: ⭐⭐⭐⭐⭐ „Am găsit armonia și liniștea aici. Terapeuții lor sunt excepționali în ceea ce fac.”

4. Clinica Medicală KineticLife

 • Descriere: Clinica Medicală KineticLife se specializează în recuperare și kinetoterapie. Aceștia oferă tratamente personalizate pentru pacienți de toate vârstele.
 • Review Google Maps: ⭐⭐⭐⭐⭐ „KineticLife a fost o alegere excelentă pentru recuperarea mea după un accident. Au ajutat la revenirea mea la activitățile zilnice.”

5. Centrul de Masaj Terapeutic HealingTouch

 • Descriere: Centrul de Masaj Terapeutic HealingTouch oferă masaje personalizate pentru a trata diverse afecțiuni. Terapeuții lor sunt dedicați să îmbunătățească starea de sănătate a pacienților.
 • Review Google Maps: ⭐⭐⭐⭐⭐ „HealingTouch este locul unde mă duc atunci când am dureri de spate sau tensiune musculară. Masajul lor face minuni.”

6. Centrul de Recuperare Medicală BodyRehab

 • Descriere: Centrul de Recuperare Medicală BodyRehab oferă servicii de recuperare pentru pacienții cu afecțiuni ortopedice și neurologice. Ei pun accent pe tratamente personalizate.
 • Review Google Maps: ⭐⭐⭐⭐⭐ „BodyRehab a fost un ajutor imens în recuperarea mea după o accidentare la genunchi. Terapeuții lor sunt pricepuți și empatici.”

7. Studio de Masaj Bali Bliss

 • Descriere: Studio de Masaj Bali Bliss vă aduce experiența masajului balinez în Ploiești. Ei oferă masaje relaxante și terapeutice pentru a vă revigora corpul și mintea.
 • Review Google Maps: ⭐⭐⭐⭐⭐ „Am simțit că m-am transformat într-un paradis balinez la Bali Bliss. Masajul lor a fost uimitor.”

8. Centrul de Terapie MioKinetik

 • Descriere: Centrul de Terapie MioKinetik oferă servicii de kinetoterapie și recuperare. Aceștia lucrează cu pacienții pentru a restabili mobilitatea și funcționalitatea.
 • Review Google Maps: ⭐⭐⭐⭐⭐ „MioKinetik a făcut minuni pentru problemele mele de spate. Terapeuții lor au fost atenți și profesioniști.”

9. Centrul de Masaj OrientLuxe

 • Descriere: Centrul de Masaj OrientLuxe aduce elemente de masaj oriental în Ploiești. Ei oferă masaje tradiționale pentru relaxare și revitalizare.
 • Review Google Maps: ⭐⭐⭐⭐⭐ „Am experimentat masajul oriental la OrientLuxe și a fost o experiență unică. Recomand cu căldură.”

10. Centrul de Recuperare și Masaj Serenity

 • Descriere: Centrul de Recuperare și Masaj Serenity oferă servicii de recuperare și masaj terapeutic pentru diverse afecțiuni. Terapeuții lor au o abordare holistă.
 • Review Google Maps: ⭐⭐⭐⭐⭐ „Serenity a fost exact ceea ce am căutat pentru a-mi trata durerile de spate. Personalul lor a fost minunat.”

Invitație pentru Firme și Clienți:

Dacă sunteți patronul unei firme de masaj sau recuperare din Ploiești și doriți să vă promovați serviciile online, vă invităm să contactați site-ul nostru partener, Promovarea Afacerilor, pentru a afla cum vă pot ajuta să creșteți vizibilitatea.

Încurajăm și clienții care au beneficiat de serviciile acestor centre de masaj și recuperare să împărtășească experiențele lor prin adăugarea de recenzii și păreri în secțiunea de comentarii de pe site-ul nostru. Acest lucru va ajuta alți să se bucure de beneficiile acestor servicii și să-și găsească soluții pentru sănătatea și bunăstarea lor.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Da click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 5 / 5. Voturi: 658

Niciun vot până acum, evaluează pagina !